Tuesday, March 29, 2011

my worst day

assalamualaikum.

salam sejahtera.

today just my worst day.

erghhhhhhh!




pagi.

start enjin moto EX5 cabuk yang sangat lama bernombor plat




                         ABS 7545



*try la tikam.confirm nombor panas punya =.="




da dekat seratus meter aku bawak satu lapan dalam tangan.




tetiba.




eeeeerrrttttttttttttt!





bunyi tayar belakang seret dengan jalan.

that means emergency brake lorhhh.



lupa bawak topi.aduh.




sengal.



tape.aku pergi amik balik dekat rumah.




sampai kantin sekolah yang penh dengan Orang Asli yang bahasa mereka sangat pelik sampai aku penah terdengar mereka order.





        "bang,bagi AIS MILO satu dalam KERTAS".










*macam mana nak bubuh ais milo dalam kertas?any suggestion?




tengahari.



datang balik dari rumah.


hari ini ada sukantara.bukan aku tapi student sekolah tu lah.

zaman kegmilangan aku sudah lepas.



jalan dengan padang sebelah-sebelah.


tengah bawak 190 km/h



*lagi laju dari MITSUBISHI LANCER


tiba-tiba.




kranggggggggggggggggggggggggggggg!





kunci motor yang tengah tersangkut dekat motor uh tercabut.



can you all imagine it?



suckssssss rite?


dah lah tengah ramai orang.



patah balik pergi amik.haisyhhhhhhh.



apa-apa pown motor tu telah 'membesarkan' kitorang enam beradik.




salam~

3 comments:

fit midi said...

ade mase jom race..ABG 5453

amalina sahaja said...
This comment has been removed by the author.
azreen.anda? said...

fit.ape citer skrg?berapa dapat?
jum ah open 500 tepi.





jay-bon.apa yg loser?motor uh yg loser lah.

boleh.ngoratlah hehe